30.09.2007 г., 13:41 ч.

Промяна 

  Поезия
511 0 11
Луната, бледоликата изпраща,
парче от своята лунна погача!
По паяжината на своите лъчи,
та тя, бледоликата, прати и мечти!

Ах,  небето ме целуна с нежни устни
и прошепна думи, неказвани често.
В душата ми премина горчива страст,
та то иска и над съня,  да има власт!

Ех, Луната в тъмнолики, звездни нощи,
там където, думите са само ноти,
животът мой...направи щур,
та той е станал...вече друг!



© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??