18.08.2012 г., 10:16 ч.

Промяна 

  Поезия » Любовна
511 0 0

Съмнение, породено от нова поява,

нестихващ трепет разбива ми света

и потъвам в дълбините на океана,

дъното печели ме с тихата си красота.

 

И далечна ми се струва познатата повърхност,

запечатана във вечността.

Далечна, объркваща моята същност,

обричаща ме на самота.

 

И оставам аз без въздух, без мисли,

поемам своята съдба.

Лицето му красиво ще изчезне,

оставайки  на  повърхността.

© Моника Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??