15.10.2008 г., 15:40 ч.  

Простичко 

  Поезия » Любовна
1618 0 15


Никъде няма да ида, мой облачен броднико.

 

Тебе ще чакам, да се завърнеш -

 

в края на пътя ти, тука под ореха...

 

Ела, да те приема. 

 

Ела, да те прегърна. 

 

 

 

Много далеч си пътувал, мой вечен скиталецо.

 

Делник - брадясал, краката ти в рани,

 

чифтове девет изтрил в обикаляне...

 

Ела, да те умия. 

 

Ела, да те нахраня.

 

 

 

Есенен дъжд ти в очите, мой късен несретнико.

 

Жив те доведоха кози пътеки.

 

Малък светът е... и все край постелята.

 

Ела, да те огрея. 

 

Ела, да ти посветя.

 

 
Радост Даскалова


© Радост Даскалова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??