20.12.2023 г., 11:33 ч.

Просто любов 

  Поезия
120 0 0

Със теб изкарахме години, спомени,

а днес ми казаха че си отиваш,

Не мога да го понеса, сърцето ти мъжди,

а любовта не спира да струи,

Ти куче си, човек съм аз, обвита в светлина

отлита твоята душа и толкоз, искам да я спра.

Не зная как да продължа, където и да се обърна все си ти, моя малка точица любов.

Ще те прегръщам всеки миг и с теб ще продължа да бъда денем и в съня на вечността, защото те обичам. Тленното изчезва, остава любовта.

© Дарина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??