13.09.2008 г., 18:25 ч.

Пустиня 

  Поезия
538 0 1

Пустиня

Стичат се страхове в пустинната истина.
В свлачище се е забила душата.
Споменът жари твойто усилие
да изпревариш съдбата.
Стъпка по стъпка потъваш в пясъци.
Вопъл след вопъл устата немее.
Тихата мисъл изгубва се в крясъци.
Нямата песен сърцето ти пее.
Капка надежда, изплува миражът.
Пръсти протягаш към нищото.
Кой се опитва молитва да каже?
Ехо от пепелище.

© Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Капка надежда, изплува миражът.
    Пръсти протягаш към нищото.
    Кой се опитва молитва да каже?
    Ехо от пепелище."

    Аплодисменти!!!
Предложения
: ??:??