1.12.2008 г., 17:20 ч.

Първата любов 

  Поезия
2400 0 27

Не се забравя първата любов

и първата жадувана целувка,

не си отива трепетният зов

и нежната сънувана милувка.


В сърцето ти завинаги трепти

и гуши се в душата надълбоко,

а влажните и бисерни очи

са приказно отворени широко.


Дори в съня е винаги със теб,

за да те топли в нощите студени

и да стопи натрупания лед,

за да поникнат розите червени.


Не се забравя първата любов

и първата отронена въздишка,

понася се със всеки изгрев нов,

за да плете безкрайната си нишка.


© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??