Dec 1, 2008, 5:20 PM

Първата любов 

  Poetry
2397 0 27

Не се забравя първата любов

и първата жадувана целувка,

не си отива трепетният зов

и нежната сънувана милувка.


В сърцето ти завинаги трепти

и гуши се в душата надълбоко,

а влажните и бисерни очи

са приказно отворени широко.


Дори в съня е винаги със теб,

за да те топли в нощите студени

и да стопи натрупания лед,

за да поникнат розите червени.


Не се забравя първата любов

и първата отронена въздишка,

понася се със всеки изгрев нов,

за да плете безкрайната си нишка.


© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??