10.10.2018 г., 21:06 ч.

Пътят на една сълза 

  Поезия » Любовна
466 2 3

 

Шум в стаята. Било е ехото на твоя дъх...
С размах на пеперудени криле раздвижва въздуха...
Усещам аромата на устните ти – невидима пътека,

която ме отвежда в нашия паралелен свят...
И ти ме чакаш там с онзи първи трепет...

незарастващ през годините на нощни бдения...
с мисъл за мен... като лято предр
éшена...
В лоното на розата осъмва една сълза.

                                               © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??