16.12.2006 г., 20:25 ч.

Раздяла 

  Поезия
527 0 3

Сега съм сама на тая поляна,
където до вчера ме имаше цялата.
В живота ми снощи настъпи промяна
след твоята загуба и след раздялата.


Не беше ли хубаво да ровиш в косите ми -
бях ти запалила от любов огнище.
Кажи ми дали поне малко ме обичаше
или ме имаше за нищо?


Това - да ти кажа - остана загадка,
но не искам отговора.
Връзката ни бе неспокойна и кратка,
а аз не ти бях нито първата, нито втората.

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??