8.12.2009 г., 17:05 ч.

Разходка 

  Поезия » Друга
1041 0 8

Разхождам се пак там,
по правата на леснодостъпното.
Да докосна реалността се опитвам,
без да събудя съня.

А под покрива на нереалното...
там - на сладко ухае.
И мисли валят от дъгата
на поляната на въображението.

© Стефка Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??