Dec 8, 2009, 5:05 PM

Разходка 

  Poetry » Other
1038 0 8

Разхождам се пак там,
по правата на леснодостъпното.
Да докосна реалността се опитвам,
без да събудя съня.

А под покрива на нереалното...
там - на сладко ухае.
И мисли валят от дъгата
на поляната на въображението.

© Стефка Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??