27.04.2010 г., 15:38 ч.

Разходка 

  Поезия » Друга
493 0 1

Вървя забързан към гората

по пътя леко каменист

а спомените във душата ми

пренасят ме във свят по-чист

 

И сякаш пак съм тук – но вече

съм малко рошаво хлапе

и иска ми се да заплача

за наранените нозе

 

За скъсаните ми обувки

за малкия вълшебен свят

за милите прекрасни хора

стоящи в мислите назад

 

Приятелите пак да видя

да се посмеем от сърце

и после пак да се събудя

във детското ми легълце

 

И колко искам аз да мога

да се усмихна на света

смирено да помоля бога

пак да се случват чудеса

© Чавдар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??