8.06.2021 г., 7:36 ч.

Разлисти ме 

  Поезия » Любовна
354 0 5

Разлисти ми, момиче, сърцето,

всяка пъпка в мен събуди.

Да рисувам очи във небето,

във морето да правя вълни.

 

Да ухая на обич и пролет,

да приличам на пъстра дъга.

Да се рея - листенце във полет,

да открия с теб любовта.

 

Разлисти ми сърцето, момиче,

всяка струна в мен докосни.

На букет от звезди да приличам,

да съм цвете в твоите дни.

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??