Разлисти ми, момиче, сърцето,
всяка пъпка в мен събуди.
Да рисувам очи във небето,
във морето да правя вълни.
Да ухая на обич и пролет,
да приличам на пъстра дъга.
Да се рея - листенце във полет,
да открия с теб любовта.
Разлисти ми сърцето, момиче,
всяка струна в мен докосни.
На букет от звезди да приличам,
да съм цвете в твоите дни.
© Хари Спасов All rights reserved.