Вятърът е мъртвия ти спомен,
за когото сухи са очите.
Мрачно е небето като пропаст,
скрила в дъното лицата на мечтите.
Няма кой внезапно да извика
и на ехото след туй да отговори.
Болката завинаги остава
в дългите подземни коридори.
© Младен Мисана Всички права запазени