Понася удари безчет
от злобната съдба...
И мислят си "Съвсем не е във ред,
щом стои със сабя във ръка!"
Прерязва злото с лъч от светлина,
поваляйки го във калта.
А ризницата му така блести,
че клетниците заслепи..
И Донкихотовците са легенда ..
Сервантес бил е идеалист..
Героят е в застой...
а рицарската броня...непотребна..
© Eva Filth Всички права запазени