16.06.2010 г., 9:49 ч.

Рожден ден 

  Поезия » Друга
665 0 2

 

С ухание на стъклено небе

самотно вечерта протяга чаша.

Утайка от шампанско…

върху устните.

Жадувам звездопади.

Разпръсната душата

в обещания.

Накъсани предчувствия

следите,

нишани

от неслучени и случени

желания

за обич и за близост –

наболи многоточия по пръстите…

и няколко угарки

в пепелника –

наместо стихове.

Разсипани

следи от рози

и спомен за криле.

Копнеж за още

и мечти…

а после -

клепало на камбана.

Ухание на стъклено небе съм.

 

 

 

© Мери Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??