Монотонен пейзаж,
тягостно прозаичен.
Попрезрял екипаж,
болестно династичен.
Еднозвучен пасаж,
видимо апатичен,
упражнява шантаж,
плашещо прагматичен.
Главоломен тираж,
гратисно летаргичен,
с непосилен тонаж
бъдно в бездна повлича.
© Светличка Всички права запазени