2.04.2020 г., 12:50 ч.

Розови очила 

  Поезия » Друга
814 0 3

Хайде стига, сменям очилата,

вземам други, с розови стъкла.

Оу! Добре! Шик са тъй нещата.

Розов облак, розови цветя.

 

Леля Роза вече се усмихва,

чичо Рангел рози ѝ бере.

Розов вятър тихичко притихва

под щастливо розово небе.

 

Ех, красив е този розов свят,

но през тези розови стъкла.

А защо, защо не може, Брат

и без тях да бъде все така!

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??