27.08.2019 г., 22:08 ч.

С нищо не заменяй 

  Поезия » Друга
92 0 3

С НИЩО НЕ ЗАМЕНЯЙ

 

Свят, ти не веднъж си полудявал...
На приливи и отливи се стремиш
старите си клетки да обновяваш,
пременен, все напред да вървиш.

 

Старото все те тегли към дъното,
но на новото енергията е силна,
защото е обърната към бъдното
и в разцвет на младост всесилна.

 

Дали ще е по-хубаво, мъдреците
не могат с увереност да ви кажат,
но блясъка завихрен в зениците,
вярата в успеха утрешен са важни.

 

Свят, ти не веднъж си полудявал...
И сега си в момент на лудостта...
Но когато клетките в теб сменяваш,
никога с нищо не заменяй Любовта!

 

27 08 2017

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??