3.06.2008 г., 11:04 ч.

Сама 

  Поезия
529 0 2

Пред мен мъгла, очите си затварям,

вървя към тебе сляпа и сама.

Защо остави ме на прага,

да чакам своята съдба?

Ти тръгна си и ме забрави,

не ме потърси ни веднъж!

Аз боря се със тъмнината

и търся твоята следа.

Рисувам те по небосвода,

ликът ти светъл аз боготворя.

Ти взе сърцето ми, душата,

отнесе ги със себе си в нощта.

Остана само мойто тяло,

безжизнено, захвърлено в калта!

Ще те обичам даже и в смъртта!

© Десислава Живкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??