Един незабравим миг,
успокои копнежа ми
да те видя,
не знам дали беше спомен
или мечта, но също така
успокои и желанието ми
да ти се обадя,
но не и това
да ти пиша,
да те мисля,
да те обичам
и да копнея
как се радвам на Слънцето и Луна
само още една секунда с теб...
© Тита Всички права запазени