7.08.2020 г., 20:26 ч.  

Самодива се люби до края. 

  Поезия » Друга
584 10 7

Вълча стъпка, на горска поляна,
облак сив там душица оставя.
Заек - сянка, от страх разлюляна,
му е казал - магия ще правя.

Врабчов дъх, огледалце от врана.
Меден звук - на щурче ще пристане.
Само клетва, от ехо да хвана,
ще се влюби и мой ще остане.

Златна луннна коса разпиляна,
го оплита за дом да не знае.
Устни пие - вода са, мълчана,
Самодива се люби до края.

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??