18.05.2015 г., 0:32 ч.

Самота 

  Поезия » Друга
428 0 3

Отпивам

чашата самотна.

На глътки –

до без път.

Прелиствам,

делник в тишина.

В очакване –

на себе си.

© Ава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??