May 18, 2015, 12:32 AM

Самота 

  Poetry » Other
515 0 3

Отпивам

чашата самотна.

На глътки –

до без път.

Прелиствам,

делник в тишина.

В очакване –

на себе си.

© Ава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??