16.08.2017 г., 10:28 ч.

Самота 

  Поезия » Друга
209 2 3

Една тъга се вкопчи здраво в мене, 
уплашено погледнах във нощта. 
Прозореца ми каза, че валеше 
в света навън - един голям рапан. 

 

И мислите ми сиви, безпосочни 
приличаха на миг от странен сън. 
Нали с нещата тъмни и самотни, 
не можех нощ поредна да заспя. 

 

Една тъга целуна мойто чело. 
И с пръст одраска свития гръбнак 
Така разбрах - студено е в сърцето, 
като да видиш гръб на непознат. 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??