Aug 16, 2017, 10:28 AM

Самота 

  Poetry » Other
210 2 3

Една тъга се вкопчи здраво в мене, 
уплашено погледнах във нощта. 
Прозореца ми каза, че валеше 
в света навън - един голям рапан. 

 

И мислите ми сиви, безпосочни 
приличаха на миг от странен сън. 
Нали с нещата тъмни и самотни, 
не можех нощ поредна да заспя. 

 

Една тъга целуна мойто чело. 
И с пръст одраска свития гръбнак 
Така разбрах - студено е в сърцето, 
като да видиш гръб на непознат. 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??