13.08.2020 г., 7:27 ч.

Сблъсък на две усещания 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих, Друга
750 2 1

Сблъсък на две усещания – за празничност

и за недостатъчност след празника...

 

Не зимува вече душата ми. Пролетно празнична е.

Винаги за нея има отворен къс небе.

Наднича светъл лъч с ято спомени...

Струни в шепите на вятъра довяват

дъх от топлината на косите ти...

 

                                                  © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1051 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми жаждата за обич и красота в стихотворението!
    Естествено е да носиш спомените като празници, които са причина за емоции в добрия смисъл на думата!
    Поздравления, Павлина!
Предложения
: ??:??