Aug 13, 2020, 7:27 AM

Сблъсък на две усещания 

  Poetry » Love, Phylosophy, Free verse, Other
751 2 1

Сблъсък на две усещания – за празничност

и за недостатъчност след празника...

 

Не зимува вече душата ми. Пролетно празнична е.

Винаги за нея има отворен къс небе.

Наднича светъл лъч с ято спомени...

Струни в шепите на вятъра довяват

дъх от топлината на косите ти...

 

                                                  © Павлина Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1054 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесва ми жаждата за обич и красота в стихотворението!
    Естествено е да носиш спомените като празници, които са причина за емоции в добрия смисъл на думата!
    Поздравления, Павлина!
Random works
: ??:??