19.04.2008 г., 9:48 ч.

Сбогом, училище  

  Поезия » Гражданска
2991 0 3
Дните минават, часовете отлитат,
но ти, моя класна стая, седиш,
пълна с несбъднати мечти
за пакости стотици.

Колко пъти ние ядосвахме
класната толкоз строга!
Толкоз дни ние бяхме с теб,
училище мило, наше мъчилище!

Сега искам да запея от радост,
аз се сбогувам с това време,
но остава споменът горещ за трепетите,
за караниците и боричканията...

За веселбите и закачките ни...
Ще си спомняме за тях с усмивки
в студените зими на по чаша вино,
за нашето училище “прекрасно”!

© Теодор Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • След време ще го търсиш но сега се наслади на мига.Поздрави.
  • Пожелавам ти спомена да те топли цял живот!
  • Хареса ми споделеното,
    защото ми е познато до болка - за мен, а сега и за моя син!
    Поздравявления и... успех в живота ти желая!
Предложения
: ??:??