25.01.2009 г., 8:32 ч.

Сега накъде? 

  Поезия » Друга
510 0 1

 

 Наговорихме се.
 Написахме.
 Критикувахме се,
 икономисахме
 хубавото -  
 Злото преоткрихме...
 Сега накъде?
 Нагоре е 
 стръмно и хлъзгаво.
 Надолу са ужасите,
 които
 сами сътворихме...
 В душите е глупаво,
 очите ни спят.
Чудно е отвъд
 суетите,
 но дали ще ни порастат
 криле...?
 Ушите пламтят,
 а ехтят 
 страхове
 в предверието
 на мрака...
 Изпонапихме се.
 И трака
 влака
 на илюзиите...
 Разкрепостихме се.
 И плаче
 красивото - 
 влачи ни
 червивото...
  ...
 Изкривихме се,
 омерзихме се - 
 
унищожихме се!



© Агапея Полис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Когато унищожиш нещо винаги се ражда ново пък и никога неможе да си сигурен в пълното унищожение Пътят винаги дава нови възможности стига да имаме силата да ги следваме!Незнаеш как ми трябваше да прочета именно нещо такова докосна ме поздрави хареса ми
Предложения
: ??:??