6.06.2008 г., 17:51 ч.

Серпентина 

  Поезия » Друга
627 0 15

 

СЕРПЕНТИНА

 

 

   Смутено

 

           Експлозивно

 

       Радостно

 

   Потеглям

 

Едновременно

 

    Нагоре и надолу към

 

         Теб

 

     Истински

 

Неузнаваема

 

      Алогична    

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??