19.07.2013 г., 22:29 ч.

Шепот 

  Поезия
512 0 4

Едно прошепване на нещо лично.

Мисъл.  Песен на пиано.

Чувство, някак си различно.

И думи - малко онемели.

Едно докосване на две въздишки.

В тишината. На души самотни.

Тишината я създават всички.

Ние двамата творим мелодия.

Едно неволно разминаване.

Във времето, създадено от други.

И пак е тихо. На разсъмване.

Само вятърът припява. Глухо.

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??