19.02.2011 г., 23:07 ч.

Ще бъда... 

  Поезия » Друга
573 0 9

Ще бъда огън в твоите прегръдки, 

ще разтопя леда в твоята душа,

ще бъда пристан за изгубената вяра,

ще върна спомена за любовта!

Ще бъда извор на надежда,

поточе бурно на страстта.

От бързея в река спокойна ще премина,

по течението ще стигна до твоята душа!

Ще бъда лъч от светлината,

ще бъда капчица от сутрешна роса,

ще бъда вятърът в гората, 

звездата ярка в нощта!

Недей тъгува, че ме няма.

Далече сме един от друг.

Огледай се, ще ме откриеш 

във всичко казано до тук!

След време пак очите си ще срещнем.

В прегръдка длани ще допрем.

С пръсти в облаците ще напишем

послание от теб и мен!

© Ваня Атанасова - Панова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??