13.12.2007 г., 11:18 ч.

Ще се преборя с Демона 

  Поезия » Друга
1123 0 13



                               Тя - Anita765 ( Ани Монева) и Той - Noel (Ноел)


Земята покрих със бяла пелена,
дано започнеш отново да мечтаеш.
Снежинки гонят демонската чернина,
искам реката си да начертаеш.

        Демонско черно над мене струи,
искрите увяхват в нескрити мечти.
Изчезва водата, отнесена в стон,
понесла реката по стръмния склон.

Тревата заспала в земята сурова,
за теб ще докосна в цветя да покълне.
Като буйния вятър сега съм готова,
да пратя искра във теб да надзърне
.

          Изгарям тревата с човешкия лик,
пресичам земята разголен и с вик.
Небето обгръщам с цвят тъмносив,
мечтите преграждам с решетка за миг.

         Решетките желязносиви ще стопя,
ще ти върна онази нескритата мечта.
Пред демоните няма аз да спра
и ще разтопя завинаги студа.

© Ноел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??