4.04.2019 г., 23:34 ч.

Симфония 

  Поезия » Философска
301 0 0

 

Когато цялата ти мощ

ме връхлети със звучната стихия

и образът ти носи своите черти,

разтворен и раздиплен в петолиния,

 

в които е заключен твоя код

и само посветените го знаят.

Отключат ли го, образът ти звучен,

ме поразява и оставам ням.

 

И слух съм само и възторг,

и имам чувството, че Бог седи до мен

захласнат в своето творение:

„Хм, сътворил съм на Себе си подобен!”

 

04.04.2019 г.

© Константин Корадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??