25.09.2008 г., 14:09 ч.

Случайна среща на тротоара 

  Поезия » Любовна
1003 0 2

Случайно срещнах те на тротоара,

последен поглед очи в очи,

разделихме се с вяра, но ти изневери.

Целунах красавицата, а тя пък звяра,

нежно оставяше следи,

елегантно вървеше по тротоара, ти просто измени.

Крачеше с класа, с премерен жест по жест,

това трябва ли да значи, последно сбогом казваш

днес.

Докоснах ръцете ти студени,

от очите капеха лъжи,

погледнах в тях смутено,

ледена кралица пред мен стои.

Все още помня срещата на тротоара,

колко студена беше тя,

но само споменът ме сгрява, защото срещнах любовта!

© Росен Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И аз се раздвам, че открих стиховете ти! Много ми харесват! Поздрави!
  • Случайно те срещнах... в сайта... и много ми хареса тъжното ти стихче... Много е истинско и хубаво... Браво! Някой ми беше казал, че нищо хубаво не може да се очаква от мъж, който до 30-та си година не е срещнал Голямата Любов. Е, ти си от другите! Поздрав!
Предложения
: ??:??