7.05.2008 г., 8:56 ч.

Слънчев дъжд 

  Поезия » Философска
903 0 19
 

Слънчев дъжд

 

 

Дъждовните капки се надпреварват

да попият в земята. Цялата.

Слънцето, разискрено в телата им, я огрява.

Всичкo нашепва колко съм щастлива...

В мен се преражда душата на цвете...    

 

***

Цикъл "Дъждовни настроения"

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??