May 7, 2008, 8:56 AM

Слънчев дъжд 

  Poetry » Phylosophy
912 0 19
 

Слънчев дъжд

 

 

Дъждовните капки се надпреварват

да попият в земята. Цялата.

Слънцето, разискрено в телата им, я огрява.

Всичкo нашепва колко съм щастлива...

В мен се преражда душата на цвете...    

 

***

Цикъл "Дъждовни настроения"

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??