Страхът наднича през стъклото...
В очите ужасът надава рев...
Стотици удари брои сърцето...
В теб пулсира всеки нерв...
Тяло в паника се вледенява...
Всяка мисъл служи на страха...
Нещо в гърлото те задушава...
ти потъваш, спира ти дъха...
......
Туй чувство толкова е смело!
Така и не разбра,
че измъкването ми от него
иска много повече кураж!
© Петя Данаилова Всички права запазени