Смирено глава,
аз няма да преклоня,
така съм създадена,
да се бунтува моята душа...
Срещу неправдата
и тежката дума...
Да бъдеш никой в тоз
лъжовен свят...!
Смирено, аз поглед
няма да наведа...
бунтува се моята горда душа!
Закърмена със песните на
нашите предци...
които срещу неправдата,
тръгвали със смели сърца!
Смирено, смирено...
Само пред Бог...!
Заставам сама със своите молитви!
Стаени сълзи - напират тогава
и ронят се като есени листа!!!
© Катя Всички права запазени