24.02.2017 г., 15:41 ч.

Сред блато от човешки страсти 

  Поезия » Друга
207 0 0

Сред блато от човешки страсти

търсим брод към някаква надежда,

изсичайки морални храсти

без в миналото да се вглеждаме.

 

Намеренията ни са без значение,

само резултатите единствено са важни.

Знанията будят съжаление,

щом са безполезни в обстоятелствата разни.

 

Самолюбието винаги е догматично –

предел е на класическа самоизмама.

Всеки миг животът е различен

и по-прекрасно нещо няма.

 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??