Повярвай ми, не помня думите.
Родих се, за да стрелям в тебе.
Оставих те на спирката за никъде.
Спасих мечтите ти. С обричане.
От днес не мога да летя.
Крилете си изпепелих във ада.
Не бягам. Смело вървя.
На който съм нужна, знае това.
Не ставам за обичане.
Очите си не свеждам от приличие.
Повярвай ми! Недей да бягаш!
И двамата сме пътници за ада.
© Радка Иванова Всички права запазени