15.09.2019 г., 10:37 ч.

Старите писма... 

  Поезия » Друга
297 1 1

 

Старите писма...

 

Те никого не радват вече –

ненужно мили и добри...

Дошли от друг живот... Отречен!...

Не съществувал може би?...

 

Приличат ми на некролози

със реквиемният си тон –

красиви пози, монолози

и симулация на чувства... Щом

 

– с ненужната си информация

за време, хора и места

са вече разгадани знаци

в Енигмата на любовта...

 

14.09.2019.

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нека не ги отричаме. Били са ни нужни, чакали сме ги с нетърпение и надежда.
    Хареса ми стихотворението!
Предложения
: ??:??