16.11.2009 г., 12:40 ч.

Страници 

  Поезия » Бели стихове
742 0 12

Очите отвориха своите страници...

 

… хора крачейки с дъжда,

 

угнетена жена, почиства тротоара

 

бесни коли,  с изцапани седалки,

 

пищят и фучат,

 

времето бърза,

 

мигове чакат...

 

 

 

глинени фигури, играят с детска ръка

 

стар телевизор, излъчва желания

 

уморена жена, в люлеещ се стол

 

книга разлиства,

 

времето чака,

 

мигове свършват...

 

 

 

бързайки бавно, животът тече

 

новините валят, в слънчево време,

 

щастие гледа през всички ръце,

 

… очите затвориха своите страници.

 

 

© Славка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??