18.10.2013 г., 8:51 ч.

Свещичка за татко 

  Поезия » Друга
937 0 4



Вече седем години, откакто те няма.
Вече седем години, откакто
на небето живееш. А тук още с мама
сме си чужди...Така боли, татко!...

И до днес всичко в мен не успя да приеме,
че те няма... че няма да върна
за минута поне всичко в минало време,
за да мога пак да те прегърна...

да ти кажа, че липсват ми твоите очи,
и уж по-често силна съм... Да, но
щом настъпи Октомври всичко в мене мълчи
и е толкова, толкова трудно...

Ако днес беше тук... Ако пак ми запееш...
този дъжд щеше ти да разплискаш...
И те нося в сърцето...Там поне ще живееш!...
Но ми липсваш!... Ужасно ми липсваш....

... 17.10.2013 г.

Хиляди пъти по седем години няма да стигнат,
за да утихне болката от това, че те няма!...

© Павлина Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??