Наоколо - само неми очи.
С взора си всеки някак мълчи.
Не започвай и ти…
Навсякъде - с погледи пълно,
все приковани;
вместо очи – във очи,
очи – в екрани…
От тревоги върни се,
ела, припомни си
как бяхме останали само,
неразделени
от измислени пространства,
незамъглени,
ала мисли изгубени в странство
сега те отвеждат далече.
В очите ти няма ме вече…