Отблизо се вглеждам в очите ти.
Да, колко вярно отразяват.
Тъй огледални и повърхностни,
дълбокото не разпознават.
И ми е тъжно, че светът ни
расте във свойта Де-измерност.
Очи - прозорци към плътта ни,
душа - миражна ефимерност.
© любимка Всички права запазени