21.11.2007 г., 19:38 ч.

Свят (миниатюри) 

  Поезия » Друга
661 0 9
 

Грейна стаята сега;
лицето ми обля се в топлина.
Бяла тишина. Присъствието
ти я приласка.

---

Даряваш ми нежност и вяра.
Ти кажи дали светът е за двама.
Любовта единствено тогава в него е завещана.

---

Много чистота носиш
в своята душа. Превръщаш
мъдростта в поетична светлина.
Рисуваш пъстра обичта.

---

Вятър безпощадно разпиля
последните есенни листа -
късче жълто злато по широките поля
.


ПП. приемам и вербална критика, освен посредством оценки :)

© Любослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??