9.02.2016 г., 22:24 ч.  

Събуждане 

  Поезия » Любовна
287 0 4

Събуждане

 

Само ти съзря нещо във мен.

И след дългия сън ме събуди,

когато в дъжда, окрилен,

за живот сетивата възбуди.

 

Вярвах в тебе. Излязох от къщи.

Ти уверено ме поведе.

Аз лудувах. Ти, без да се мръщиш,

просто в нашия дом ме отведе.

 

Помниш ли? Аз не въздишах.

А вървяхме във гъста мъгла.

И аз пълнех гърдите си. Дишах.

И валеше. А аз пиех вода.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??